נס חג המולד: בראד וג'ניפר בילו יחד במסיבת הכריסמס

כוכבת הסדרה "חברים", ומי שזכתה בתואר מלכת האינסטגרם לשנת 2019, ערכה מסיבת כריסמס מוקדמת ואורח הכבוד היה לא אחר מאשר בעלה לשעבר, בראד פיט. מקווים שעמדתם יחד מתחת לדבקון

ענבל חננאלפורסם 09:01, 17/12/2019

צילום: Gettyimagesיש פה דבקון! ג'ניפר אניסטון ובראד פיט (צילום: Gettyimages)

 

עוד לא נרגע לנו הגרון מהצרחות שצרחנו כשבעלה לשעבר של ג'ניפר אניסטון, ג'סטין ת'רו, העלה סטורי לאינסטגרם וחשף כי הוא חגג את חג ההודיה יחד עם אניסטון וחבריה הטובים, והנה הגיע תורו של האקס המיתולוגי, בראד פיט, לקחת חלק באירועי החגים.

 

פרסומים מעבר לים חשפו כי פיט הגיע ביום שבת האחרון לחגיגות המוקדמות של חג המולד שנערכו בביתה של אניסטון. מקור אלמוני שהיה במסיבה סיפר לאתר US Weekly כי הכוכב הגיע לקראת השעה 19:00 ונשאר עד סוף המסיבה. ג'ניפר, בתור מי שהפכה לאושיית אינסטגרם, לא יכולת לפרגן לנו באיזה סטורי, משהו?

 

צילום: Getty Imagesמאקס לאקס (צילום: Getty Images)

 

"ג'ניפר מאוד אוהבת את המסיבות המקדימות לחג המולד", סיפר מקורב נוסף למגזין People, והוסיף: "היא אוהבת את חג המולד וכמו תמיד, הזמינה את כל חבריה הטובים". כשנשאל המקורב לגבי היחסים עם פיט, אמר: "הם היו בקשר כמה פעמים נוספות מאז שבראד הגיע לחגיגות יום ההולדת שלה, הם שומרים על קשר ידידותי". וול, תרשו לנו לפנטז אחרת.

 

מלבד פיט, שכאמור היה מסמר הערב (לפחות מבחינתנו), בין החברים הנוספים שהגיעו היו גם הנשואים הטריים גווינת' פאלטרו ובראד פלצ'וק, ג'ימי קימל וקייט הדסון.

 

צילום: Gettyimagesהגיע הזמן שתצטרף לאינסטגרם! (צילום: Gettyimages)

צילום: Gettyimagesמתי נזכה לתמונה עדכנית שלכם? (צילום: Gettyimages)

 

 

 

התפרסמו 34 תגובות
הוספת תגובה
שליחת תגובה
21.איך בגיל 50 העור שלה נראה כך? (לת)
18:49 (15.01.20)
20.מושלמתתת
מושלמתתתת
תמי
14:27 (19.12.19)
19.מי יכולה להגיד לא לבראד פיט? (לת)
מפגיז בטרנטינו החדש
16:04 (17.12.19)
> הנכד שלי דומה לו
איזה כיף
ג
10:00 (19.12.19)
18.זה אני בתמונה, לא בראד פיט (לת)
גונתר
18:26 (17.12.19)
לכל התגובות